De Bijen Die Cannabishoning Maken

Uiteindelijk heeft Trainer de bijen geen cannabinoïden gevoerd, maar ze bij cannabisplanten gezet waar ze de hars konden verzamelen. Hij ontdekte door oefening dat alle verschillende soorten honing gemaakt kunnen worden, van alle verschillende soorten marihuanaplanten.

 • Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen ‘trainen’ om honing te maken nadat hij hars van zijn cannabisbloemen had verzameld.
 • Dit staat los van de eigen normale maag van de bij, maar er is een klep tussen de twee, zodat de bij indien nodig een deel van de nectar voor energie kan gebruiken.
 • Zolang de bijen ergens in hun dieet een koolhydraatbron van energie hebben, zullen ze wasachtige hars verzamelen van planten zoals hashish en zelfs sapstromen van bomen.

Nicolas noemt de door de bijen geproduceerde cannabishoning ‘cannahoning’, naar een ‘trainingstechniek waarbij de bijen de hars verzamelen en gebruiken in de bijenkorf’. Ze verwerken de wiethars in de korf alsof het gewone nectar is. “Ik was al een tijdje op de hoogte van de gezondheidsvoordelen van bijenproducten zoals honing, propolis, stuifmeel, was en koninginnengelei, en ook van de voordelen van cannabis does delta 8 have thc in them“, zei hij. Door zijn bijen te trainen om hars van cannabisplanten te verzamelen, heeft Nicolas hen kunnen helpen om cannabishoning te produceren.

Hoe Zouden De Bijen Cannabishoning Maken?

De laatste is aanzienlijk gemakkelijker te vinden en geeft nog steeds een goede mix van al het goede dat met honing te maken heeft en al het goede dat met hashish te maken heeft. Als dit alles is waar een persoon naar op zoek is, kunnen ze de volgende merken bekijken, zoals Colorado Hemp Honey, Honey Pot Products, Florida Honey Pot Farms, Bee Delightful, Cannabee en Bumble B. Well Hemp Products. Toen which cbd oil for pets de bijenkasten twee maanden later werden verwijderd, waren ze merkbaar licht, wat inhield dat er niet genoeg honing in de reserves was om alle bijen door de wintermaanden te voeden, en slechts zes bijenkasten vertoonden tekenen dat ze de winter konden overleven. Er werd niet genoeg honing gemaakt om te verzamelen voor bemonstering, maar stuifmeel en propolis werden beide verzameld en naar een laboratorium gestuurd.

Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die een hoeveelheid extra metabolieten en suiker bevat, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend effect veroorzaken dat wordt verzameld uit cannabisplanten. Ze zetten de hars die van bomen en bloemen is verzameld, om in propolis (ook wel “bijenlijm” genoemd, die door de bijen zal worden gebruikt als een afdichtmiddel in hun bijenkorven). Deze stof bevat mogelijk ook antibiotica, antiseptische, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen. Aangezien dit zo’n nieuw fenomeen is, heeft niemand de kans gehad om deze nieuwe honing te testen om te zien hoeveel van de eerste cannabis het tot het uiteindelijke product maakt. Maar Nicholas zegt dat de cannahoning van zijn bijen de gezondheidsvoordelen van zowel honing als marihuana samenbrengt. In werkelijkheid stelt Trainer dat alles wat door de systemen van de bijen gaat, verbeterd is. De hars wordt door hen verzameld van bomen en bloemen omgezet in propolis (ook wel “bijenlijm” genoemd, die door de bijen kan worden gebruikt als een afdichtmiddel in hun bijenkorven).

Kunnen Bijen Van Nature Honing Produceren Van De Cannabisplant?

Bij het uitvoeren van dit onderzoek was een van de bevindingen echter dat met name in een periode van bloemenschaarste, cannabisplanten veel stuifmeel produceren, en bijen eten het inderdaad. De studie gebruikte netten om het gebied van hennepkwekerijen in New York te vegen om vast te stellen welke insecten door de planten werden aangetrokken. Dit omvatte verschillende velden met verschillende fenotypische eigenschappen van cannabis.

In feite stelt Trainer dat alles wat door de systemen van de bijen gaat, wordt verbeterd. Ze zetten de hars die uit bomen en planten is verzameld om in propolis (ook wel bekend als “bijenlijm”, die door de bijen wordt gebruikt als afdichtmiddel in hun bijenkorven). Deze stof bevat mogelijk ook antibiotische, antiseptische, antischimmel- en antibacteriële eigenschappen. Deze hars zou van vrouwelijke cannabisplanten moeten komen vanwege de psychoactieve cannabinoïden, waaronder Tetrahydrocannabinol en Cannabidiol. De honing die de bijen maken, zou nog steeds dezelfde effecten hebben, maar nog zuiverder. Uit de studie bleek dat van de bijen die deze planten bezochten, er sixteen verschillende soorten waren. Een van de belangrijke bevindingen van het onderzoek was dat dit stuifmeel kan worden gebruikt als voedingsbron voor bijen, vooral in tijden van voedselschaarste.

Franse Man Die Zijn Bijen Trainde Om Met Cannabis Doordrenkte Honing Te Maken

Maar het bevestigde ook onbedoeld dat bijen het stuifmeel van planten zullen eten, wat meer geloof geeft aan het idee dat cannabishoning gemakkelijk kan worden gemaakt. Ik zou kunnen blijven praten over de bijzonderheden van honingbijen, maar het is niet erg belangrijk. Deze nectar order here en stuifmeel zijn individueel voor elke bloemsoort en elke bloem binnen de soort. Tijdens het verzamelen wordt nectar in een maag opgeslagen, speciaal voor nectar, van waaruit het wordt overgebracht naar andere bijen in de korf om te gebruiken voor de productie van honing.

 • Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen “trainen” om honing te produceren na het verzamelen van hars uit hun cannabisbloemen.
 • Maar dat helpt niet om de video van Nicholas te verklaren, die duidelijk laat zien dat de bijen worden aangetrokken door bloeiende vrouwelijke cannabisplanten.
 • Vooral honing die wordt geproduceerd door bijen die in rododendrons foerageren, wordt vanwege de vergiftiging erkend als “gekke honing”.
 • Maar het bevestigde ook onbedoeld dat bijen het stuifmeel van planten zullen eten, wat meer geloof geeft aan het idee dat cannabishoning gemakkelijk kan worden gemaakt.
 • In het verleden is gebleken dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van specifieke bloemen verzamelen, kan leiden tot een nadelig effect dat door mensen wordt geconsumeerd.

De honing smaakt net zo zoet als normaal, maar de smaak is van vers geoogste hashish – wat logisch is omdat de cannabis geen tijd had om te drogen voordat de bijen er hars uit verzamelden. We werden niet erg stoned van een klein voorproefje van de cannabishoning, maar Nicholas legde uit dat je een paar lepels nodig hebt om er het beste effect uit te halen. De bijen hebben, in tegenstelling tot zoogdieren, geen endo-cannabinoïde systeem, dus de bijen worden niet aangetast door de cannabis en kunnen daarom niet ‘stoned’ worden. Zoals gewoonlijk moet hier meer onderzoek naar worden gedaan, ondanks dat cannabishoning al op de markt komt. Het lijkt erop dat getrainde bijen de enige natuurlijke manier zijn om honing te produceren met cannabinoïden. Hoe ze worden getraind en hoe ze de cannabis-trichomen kunnen opnemen, alsof het nectar is, moet nog worden onderzocht, evenals de inhoud, effecten en hoeveelheid cannabinoïden in de honing. In de wereld van cannabishoning is er honing die afkomstig is van bijen die hars of stuifmeel van de cannabisplant hebben opgenomen, en dan is er honing met hashish.

Siciliaanse Tv-kok Gearresteerd Wegens Bezit Van Hashish Om Mee Te Koken

De propolis-monsters bleken zero,93% cannabinoïden te bevatten en het stuifmeel bleek 0,09% cannabinoïden te bevatten. Studieleider French zag cannabishoning niet als heel goed mogelijk, maar de resulterende propolis en pollen waren cannabinoïde-positief. Cannabis en honing zijn natuurlijke producten, geproduceerd met minimale menselijke tussenkomst en hebben ongelooflijke gezondheidsvoordelen. Nicholas heeft met succes een manier gevonden om zijn liefde voor de bijenteelt en passie voor hashish order now te combineren.

 • Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen “trainen” om honing te maken na het verzamelen van hars van hun cannabisplanten.
 • Met al het gepraat over de huidige verwoesting voor de honingbijgemeenschap en de mogelijke gevolgen voor de mensheid in het algemeen, maakt het de kleine, zoemende wezens een nogal belangrijk kenmerk in ons ecosysteem.
 • Naast bieren heeft hij ook met vogelspinnen, hagedissen en mieren gewerkt omdat hij, zoals hij uitlegt, “van sorts af aan gepassioneerd is door de natuur”.

Dus, hoe slaagde hij erin om zijn bijen zo te laten zoemen over zijn wietplanten en ze te gebruiken om honing te produceren? Welnu, Nicholas zegt dat hij ze heeft getraind om hars uit de planten te halen, hoewel het niet helemaal duidelijk is hoe.

Doodt Hashish Hersencellen? Cannabismythes Ontkracht

Voor degenen die een stap verder willen gaan en een product rechtstreeks van de bijen willen krijgen, zijn er een paar opties beschikbaar, waarvan er zeker nog zullen volgen. De man die zichzelf Nicholas Trainer-bees noemt, werd een soort legende onder zowel imkers als cannabisliefhebbers. Nicolas Trainer is de productie aan het opvoeren met meer dan 30 bijenkorven en ‘hoogopgeleide’ bijen die honing maken van hashish. Nicolas Trainer is toevallig de productie aan het opvoeren met meer dan 30 bijenkorven en ‘hoogopgeleide’ bijen die honing maken van cannabis. In werkelijkheid stelt Trainer dat alles wat door de systemen van de bijen gaat, wordt verbeterd.

Zolang de bijen ergens in hun dieet een koolhydraatbron van energie hebben, zullen ze wasachtige hars verzamelen van planten zoals hashish en zelfs sapstromen van bomen. Bijen maken meer dan alleen honing, en ze hebben meer nodig dan alleen nectar om te overleven. In het verleden is gebleken dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van bepaalde planten verzamelen, kan leiden tot een nadelig impact dat door mensen wordt geconsumeerd. Vooral honing die wordt geproduceerd door bijen die in rododendrons foerageren, wordt vanwege de vergiftiging erkend als “gekke honing”. Nou, Trainer is erin geslaagd zijn bijen te “trainen” om honing te maken na het verzamelen van hars uit zijn cannabisplanten.

Maak Kennis Met De Bijen Die Honing Genereren Uit Cannabis

Nicolas heeft zijn bijen eerder getraind om suiker uit fruit te halen, in tegenstelling tot de bloemen waar ze normaal gesproken naar toe zouden gaan, dus het trainen op cannabishars was de volgende stap. Cannabishoningproducten worden groter, hoewel veel producten eenvoudig worden toegediend, CBD Access Bills Could Spark Change Nationwide wat betekent dat cannabinoïden in honing worden gedaan, die anders niets met cannabinoïden te maken heeft. De praktijk begon in 2016 toen Nicholas Trainer, een Franse imker met een voorliefde voor marihuana, in opdracht van zijn vrienden cannabishoning begon te onderzoeken.

 • Dit idea van “bijentraining” is niet nieuw voor Trainer, aangezien hij zijn bijenkorf al met succes heeft getraind om suiker uit fruit te verzamelen in plaats van bloemen.
 • Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die een echte hoeveelheid further metabolieten en suiker bevat, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend impact veroorzaken dat afkomstig is van cannabisplanten.
 • Dus als het om echte cannabishoning gaat, betekent dit honing gemaakt door bijen die op de een of andere manier cannabinoïden hebben ingenomen.
 • Hij werkt al een tijdje met bijen die “cannahoney” produceren, de naam die hij besloot te geven aan zijn eigenaardige cannabishoning.
 • Uiteindelijk heeft Trainer de bijen geen cannabinoïden gevoerd, maar ze bij cannabisplanten gezet waar ze de hars konden verzamelen.

Deze stof bevat mogelijk ook antibiotische, antiseptische, schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen. Trainer denkt dat hij, door de algemeen aanvaarde gezonde voordelen van honing te combineren vanwege de waargenomen CBD-voordelen, ‘s werelds eerste natuurlijke eetbare cannabis heeft geproduceerd. Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die een hoeveelheid additional metabolieten bevat samen met suiker, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend effect veroorzaken dat wordt verzameld uit cannabisplanten. Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die naast suiker een aantal secundaire metabolieten bevat, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend impact buy now hebben wanneer ze worden verzameld uit cannabisplanten. Het verbazingwekkende van bijen en hashish is dat het beide natuurlijk geproduceerde producten zijn, ze hebben allebei geweldige gezondheidsvoordelen en beide gebeuren met minimale menselijke tussenkomst. Het is al geruime tijd bekend dat honing varieert afhankelijk van de locatie waar het vandaan komt en de soorten bloemen waarvan de bijen die het maakten, nectar en stuifmeel namen.

Clevelands Fb Stay Shooter Steve Stephens Heeft Zelfmoord Gepleegd

Nicholas traint nieuwe bijen om cannabishars te verzamelen en terug te brengen naar de korf, hij traint ze elke dag een uur en merkt op dat de bijen tijdens het proces ‘vrij veel hars verliezen’. Veel mensen waren sceptisch en beweerden dat bijen alleen planten bezoeken om nectar te krijgen voor de productie van honing. Wanneer bijen nectar verzamelen, eten ze het, in de maag van de bij zetten enzymen nectar om in glucose en fructose. Deze glucose/fructosesiroop wordt vervolgens door de bij bij de korf uitgebraakt en opgeslagen in de honingraat, we noemen het honing, en de honing zorgt ervoor dat de bijenkolonie de winter kan overleven. Cannabis produceert echter geen nectar, daarom zeiden veel mensen dat het voor bijen onmogelijk zou zijn om met hashish How to take CBD gummies? te werken, maar ze hebben het mis.

Meet The Bees Making Honey From Cannabis

Dit concept van “bijentraining” is niet nieuw voor Trainer, aangezien hij zijn bijenkorf al met succes heeft getraind om suiker uit fruit te verzamelen email scraper in plaats van bloemen. “Ik heb bijen getraind om verschillende dingen te doen, zoals het verzamelen van suiker uit fruit, in plaats van bloemen te gebruiken”.

Producten

Nicholas gebruikt Dutch Passion Californian Orange voor zijn bijen, ze lijken het lekker te vinden, misschien zijn de citrusaroma’s aantrekkelijk. Nicholas legt uit dat zijn volgende project het kweken van CBD ComPassion (een CBD-rijke cannabisvariëteit) voor zijn bijen zal zijn om CBD-rijke honing te maken. Nicholas legde ook uit dat het moeilijk zou zijn om op deze manier grote hoeveelheden cannabishoning te produceren, en dat het gemakkelijker zou zijn om commerciële hoeveelheden cannabishoning te produceren door ‘normale’ honing toe te voegen. Maar wie weet, in een toekomstige legale cannabiswereld zouden er duizenden hectares buitencannabisteelt kunnen zijn. Cannabishoning is niet de enige vorm van psychoactieve honing, in Turkije creëren bijen een zeer hallucinogene honing die bekend staat als deli-bal (of ‘gekke honing’) die wordt geproduceerd in speciale gebieden die rijk zijn aan rododendronstruiken. Dutch Passion zal Nicholas volgen en je op de hoogte houden van zijn vorderingen met cannabishoning, en van zijn werk aan CBD-rijke cannabishoning. Een paar maanden geleden haalde Nicholas Trainerbees de krantenkoppen toen hij de wereld zijn honingoogst liet zien, die was gemaakt door bijen die waren opgeleid om aan cannabisplanten te werken.

Meet The Bees Making Honey From Cannabis

Dit idee van “bijentraining” is niet gewend aan Trainer, die momenteel hun bijenkorf effectief heeft getraind om suiker uit fruit te halen in plaats was macht man mit cbd kristallen van bloemen. De video’s en foto’s laten zien hoe de bijen de hars van het oppervlak van de cannabisplanten verzamelen om propolis te maken.

Ontmoet De Bijen Die Honing Uit Cannabis Genereren

Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen “trainen” die honing zullen maken na het verzamelen van hars uit zijn cannabisbloemen. Dit idee van “bijentraining” is geen nieuwkomer voor Trainer, omdat ze momenteel met succes hun bijenkorf hebben getraind om suiker te krijgen van goed vers fruit in plaats van planten. Jaren later werd zijn fascinatie voor hashish geëvenaard door hun nieuwsgierigheid naar de bijenteelt – zozeer dat een aantal mensen die Trainer kenden zich afvroegen of hij ooit hun speciaal opgeleide bijen zou gebruiken om honing te maken van hashish où acheter du cbd à nantes planten. Hoewel cannabishoning nog steeds niet goed wordt bestudeerd of begrepen, is er geen totale afwezigheid in de onderzoekswereld. In 2019 is een onderzoek uitgevoerd waarin is onderzocht wat voor soort bijen het stuifmeel in hashish sativa planten aantrekt. In het onderzoek is niet gekeken naar cannabishoning, maar eerder naar stuifmeel als voedingsbron voor bijen.

Meet The Bees Making Honey From Cannabis

In het verleden is gebleken dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van specifieke bloemen verzamelen, kan leiden tot een nadelig effect dat door mensen wordt geconsumeerd. Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen ‘trainen’ om honing te maken nadat hij hars van zijn cannabisbloemen had verzameld. Dit idee van “bijentraining” is niet gewend aan Trainer, die momenteel met succes hun bijenkorf heeft getraind om suiker uit vers vers fruit te halen in plaats van planten. Hij Delicious CBD Olive Tapenade Recipe werkt al een tijdje met bijen die “cannahoney” produceren, de naam die hij besloot te geven aan zijn eigenaardige cannabishoning. Hij zegt echter bescheiden dat hij geen honing heeft gemaakt, “maar eerder een trainingstechniek waarbij de bijen de hars verzamelen en gebruiken in de bijenkorf”. In de meeste gevallen waar cannabishoning is gemaakt, is dit gedaan door de bijen die cannabinoïden hebben gevoerd, of door bijenkorven die op een plaats met cannabisplanten zijn geplaatst.

Ook is gebleken dat bijen zowel de hars als het stuifmeel van cannabisplanten kunnen verzamelen, waarbij het stuifmeel wordt verwerkt tot Party Trio: Our Favorite CBD Dip Recipes bijenpropolis. Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen “trainen” om honing te maken na het verzamelen van hars van hun cannabisplanten.

Zodra de bijen zijn getraind om cannabishars te gebruiken als onderdeel van hun dagelijkse routine, komt de cannabishars in het weefsel van de bijenkorf en dus in de honing zelf. De honing zelf heeft een groene kleur, Dutch Passion had het geluk een klein potje cannabishoning van Nicholas te krijgen.

Omdat bijen geen endocannabinoïdesysteem hebben, is er geen angst dat de cannabinoïden een reactie bij de bijen veroorzaken, ze zijn slechts een extractiemiddel. De hashish die wordt gemaakt door bijen die cannabinoïden hebben gekregen, heeft een zeer lage concentratie cannabinoïden, veel minder dan andere producten, met name concentraten. De bijen, zegt hij, zijn de enigen die verantwoordelijk zijn voor het maken van het uiteindelijke product. De voordelen van bijenproducten zoals honing, propolis, stuifmeel en was, evenals de voordelen van cannabis Appreciating The Differences Between Full-Spectrum CBD And CBD Isolates zijn hem al lang bekend, voegde hij eraan toe. Hij werkt al een tijdje met bijen die ‘cannahoney’ produceren, de naam die hij besloot te geven aan zijn eigenaardige cannabishoning. Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen ‘trainen’ om honing te maken nadat hij hars uit zijn cannabisbloemen had verzameld. Dit idee van “bijentraining” is geen nieuwkomer voor Trainer, omdat ze momenteel hun bijenkorf effectief hebben getraind om suiker uit vers vers fruit te halen in plaats van uit planten.

Dus als het om echte cannabishoning gaat, betekent dit honing gemaakt door bijen die op de een of andere manier cannabinoïden hebben ingenomen. Met al het gepraat over de huidige verwoesting voor de honingbijgemeenschap en de mogelijke gevolgen voor de mensheid in het algemeen, maakt het de kleine, zoemende wezens een nogal belangrijk kenmerk in ons ecosysteem. Honing biedt, internet als hashish, allerlei voordelen voor gezondheid en voeding, en met een groeiende interesse in cannabishoning komen de twee samen om enkele van de beste producten op de markt te creëren. De hars wordt door hen verzameld van bomen en bloemen omgezet in propolis (ook wel “bijenlijm” genoemd, die door de bijen zal worden gebruikt als een afdichtmiddel in hun bijenkorven). Trainer denkt dat hij, door de algemeen aanvaarde gezonde voordelen van honing te combineren vanwege de geziene CBD-voordelen, ‘s werelds eerste natuurlijke eetbare hashish heeft geproduceerd. Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die een groot aantal additional metabolieten en suiker bevat, en deze zouden kunnen resulteren in een mogelijk kalmerend of bedwelmend effect wanneer ze worden verzameld van cannabisbloemen. Deze stof bevat mogelijk bovendien antibiotische, antiseptische, antischimmel- en antibacteriële eigenschappen.

Paardebloemen Zijn Geen Onkruid! High 10 Gezondheidsvoordelen Van Paardenbloem

Ze zetten de hars die uit bomen en bloemen is verzameld, om in propolis (ook wel “bijenlijm” genoemd, die door de bijen zal worden gebruikt als een afdichtmiddel in hun bijenkorven). Deze stof bevat bovendien mogelijk antibiotische, antiseptische, schimmeldodende, 5 Things To Keep In Mind About Giving Your Dog CBD cbd hennepoliedruppels en antibacteriële eigenschappen. De bijen gebruiken de cannabisharsklieren om ‘propolis’ te maken, een multifunctioneel harsachtig materiaal dat op verschillende oppervlakken en in de honingraat in de bijenkorf wordt gebruikt.

 • Uit de studie bleek dat van de bijen die deze planten bezochten, er sixteen verschillende soorten waren.
 • Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die naast suiker een aantal secundaire metabolieten bevat, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend effect hebben wanneer ze worden verzameld uit cannabisplanten.
 • Jaren later werd zijn fascinatie voor hashish geëvenaard door hun nieuwsgierigheid naar de bijenteelt – zozeer dat een aantal mensen die Trainer kenden zich afvroegen of hij ooit hun speciaal opgeleide bijen zou gebruiken om honing te maken van cannabis planten.
 • Als je gewoon het voordeel van hashish en honing samen wilt, zijn er talloze doordrenkte honingproducten om te proberen.
 • Ze zetten de hars die van bomen en bloemen is verzameld, om in propolis (ook wel “bijenlijm” genoemd, die door de bijen zal worden gebruikt als een afdichtmiddel in hun bijenkorven).
 • Veel mensen waren sceptisch en beweerden dat bijen alleen planten bezoeken om nectar te krijgen voor de productie van honing.

Op sommige foto’s en een video die op YouTube is geplaatst, kun je zijn bijen gretig zien schuren over een bos levende vrouwelijke cannabistoppen. In het verleden is gebleken dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van specifieke planten verzamelen, kan leiden tot een ongewenst effect Medical Cannabis For Fibromyalgia wanneer het door mensen wordt geconsumeerd. Vooral honing die wordt geproduceerd door bijen die in rododendrons foerageren, wordt “gekke honing” genoemd vanwege de vergiftiging.

Trainer denkt dat, door de algemeen aanvaarde gezonde voordelen van honing te combineren met de waargenomen CBD-voordelen, door hem de eerste natuurlijke eetbare cannabis ter wereld is gecreëerd. Doorgaans zoeken bijen naar nectar, die een echte hoeveelheid additional metabolieten en suiker bevat, en deze kunnen een mogelijk kalmerend of bedwelmend effect veroorzaken dat afkomstig is van cannabisplanten. Trainer is van mening dat, door de algemeen aanvaarde gezonde voordelen van honing te combineren met de waargenomen CBD-voordelen, door hem de eerste natuurlijke eetbare hashish ter wereld is gecreëerd. De man die zichzelf Nicholas Trainer-bees noemt, wordt een soort legende onder zowel imkers als cannabisliefhebbers. Dat komt omdat hij heeft kunnen doen waar velen over hebben gesproken, maar niemand heeft het voor elkaar gekregen. Naast imker, kunstenaar en slotenmaker is hij ook een uitgesproken voorstander van marihuana. De afgelopen jaren probeert hij erachter te komen hoe hij zijn liefde voor hashish kan combineren met zijn liefde voor bijen.

Dit staat los van de eigen normale maag van de bij, maar er is een klep tussen de twee, zodat de bij indien nodig een deel van de nectar voor energie kan gebruiken. Nu, na medeoprichter te zijn van het in Israël gevestigde bedrijf Bee-Fuse, wordt Ben Simons geheime oplossing van cannabinoïden en nectar gevoerd aan bijenkorven in Californië. Maar afgezien van deze bijdrage, is het grootste deel van de productie nog steeds te danken aan de insecten, die de cannabishoning afscheiden die nu overal in de staat wordt verkocht. Volgens sommige andere imkers zijn mannelijke cannabisplanten in staat stuifmeel te produceren dat bijen als laatste redmiddel als voedselbron kunnen gebruiken.

Diensten

Aangezien cannabishars is opgebouwd in de trichomen van de cannabisplant, lijkt Nicholas’ uitleg te suggereren dat hij erin is geslaagd zijn bijen te trainen om deze trichomen te foerageren, ondanks het feit dat ze dat van nature niet zouden doen. In het verleden werd gezien dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van specifieke bloemen verzamelen, kan leiden tot een impact dat nadelig is voor mensen. Vooral honing die wordt geproduceerd door bijen die in rododendrons foerageren, staat bekend als “gekke honing” vanwege de vergiftiging. Nicolas Trainer voert nu de productie op met meer dan 30 bijenkorven en ‘hoogopgeleide’ bijen die honing maken van cannabis. Als je gewoon het voordeel van hashish en honing samen wilt, zijn er talloze doordrenkte honingproducten om te proberen.

Maar dat helpt niet om de video van Nicholas te verklaren, die duidelijk laat zien dat de bijen worden aangetrokken door bloeiende vrouwelijke cannabisplanten. The Abc’S To CBD Dosage De prestaties van Nicholas zijn verbazingwekkend omdat bijen normaal gesproken geen cannabisplanten gebruiken om honing te maken.

Naast bieren heeft hij ook met vogelspinnen, hagedissen en mieren gewerkt omdat hij, zoals hij uitlegt, “van kinds af aan gepassioneerd is door de natuur”. Dit heeft ertoe geleid dat hij kennis heeft gemaakt met de wereld van dierbiologie, entomologie, het kweken van hashish, het verbeteren van allerlei soorten planten en alles wat met de wereld van bijenkorven te maken heeft. Maar zelfs met deze lage concentratie is aangetoond dat de cannabinoïden in cannabishoning zeer biologisch beschikbaar zijn, wat betekent dat het lichaam ze goed kan opnemen. En aangezien de cannabis tijdens dit proces niet verhit wordt, zijn de effecten uitsluitend medicinaal en geven ze geen psychoactieve excessive what is the best cbd oil for adhd. Als dit allemaal raar klinkt omdat cannabisplanten geen nectar produceren en windbestuivers zijn, wat inhoudt dat ze niet afhankelijk zijn van insecten of ze aantrekken om hun stuifmeel te verplaatsen, zijn er manieren om dit te omzeilen. Een Franse imker en marihuana-activist die zichzelf Nicholas Trainer-bee noemt, heeft in het verleden de krantenkoppen gehaald en beweerde zijn bijen te hebben getraind om honing te maken van cannabisplanten. Hij ging naar YouTube en sociale media met foto’s en video’s om te bewijzen dat hij erin slaagde volledig natuurlijke cannahoning te maken.

In het verleden werd vaak gezien dat honing van bijen die nectar en stuifmeel van specifieke bloemen verzamelen, een negatief impact kan hebben wanneer het door mensen wordt geconsumeerd. Vooral honing die wordt geproduceerd door bijen die in rododendrons foerageren, staat bekend als “gekke honing” vanwege de Not Your Dad’S Cannabis – Weed Strains (Best Guide Online) toxiciteit. Nou, Trainer heeft hun bijen kunnen “trainen” om honing te produceren na het verzamelen van hars uit hun cannabisbloemen. Dit idee van “bijentraining” is geen nieuwkomer voor Trainer, omdat ze hun bijenkorf al met succes hebben getraind om suiker te krijgen van goed vers vers fruit in plaats van bloemen.

Wacht Eens Even, Kun Je Bijen Echt Trainen?

In natuurlijke omstandigheden gebruikt een bij bloemennectar van planten om honing te maken en wordt door hun kleuren en aroma aangetrokken tot planten. Cannabisplanten hebben over het algemeen niet de kleur of aromatische eigenschappen waar bijen naar op zoek zijn. Nicolas Trainer is momenteel bezig met het opvoeren van de productie met meer dan 30 bijenkorven en “hoogopgeleide” bijenhoning die hashish order maakt.

 • Omdat bijen geen endocannabinoïdesysteem hebben, is er geen angst dat de cannabinoïden een reactie bij de bijen veroorzaken, ze zijn slechts een extractiemiddel.
 • “Ik heb bijen getraind om verschillende dingen te doen, zoals het verzamelen van suiker uit fruit, in plaats van bloemen te gebruiken”.
 • Cannabisplanten hebben over het algemeen niet de kleur of aromatische eigenschappen waar bijen naar op zoek zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post